Categories
showbiz

Lirik lagu mending pedot by nyella kharisma

Lirik lagu mending pedot

Dibawah ini adalah lirik lagu mending pedot yang dinyanyikan oleh nyella karisma . Buat anda yang berniat mengunduh lagu nya bisa langsung ke stafaband mp3 .

Janji janji janji marang awakku

Nyatane mung palsu palsu soko lambemu

Sak jane aku ngerti kowe kuwi mung ngapusi

Nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

Aku puyeng sirah iki mumet ora karuan

Mikir ke kowe cah ayu

Seng gawe pikiran neng opo kok koyo ngene

Mbendino tok sepelekke

Opo ora mikir kowe kuwi seng tak tresnani

Opo uwes lali kowe kuwi seng tak enteni

Nanging kabeh janji kowe wes ora terbukti

Mung nglarani ati pasrah karo sang ilahi

Wes cukup cukup cukup anggonku lek sandiworo

Lek pancen ora tresno tresno luweh becik kowe lungo

Ora iso tepo sliro gawe atiku nelongso

Mending pedot wae golek tresno seng liyane

Aku trimo pedot senajan rasane abot

Wes bacot kuciwo amung gawe aku loro

Ati wes ora biso neruske dalane crito

Marang kowe cah ayu mergo janji palsumu

Wes cukup semene anggonku nyanding awakmu

Senajan roso tresno iseh ana ning sliramu

Saiki kowe lungo soko adoh ing mripatku

Aku kudu kuat senajan pisahan karo awakmu

Ibarat tibo tasih ketiban ondo

Wes loro tambah di sio-sio

Opo kowe kuwi wes ora mikir

Timbang ngrasake tresnomu aku trimo sumingkir

Janji janji janji marang awakku

Nyatane mung palsu palsu soko lambemu

Sak jane aku ngerti kowe kuwi mung ngapusi

Nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

Wes cukup cukup cukup anggonku lek sandiworo

Lek pancen ora tresno tresno luweh becik kowe lungo

Ora iso tepo sliro gawe atiku nelongso

Mending pedot wae golek tresno seng liyane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *